• Zwitserse Luxe Replica Horloges


Superocean Heritage II

Navitimer

Avenger

Zwitserse Replica Horloges Online Winkel

Het is niet moeilijk te ontdekken dat zowel Breitling als Oris uitstekende Zwitserse replica horloges zijn. Breitling-horloges zijn een beetje duurder dan Oris-horloges. U kunt overeenkomstige aankoopbeslissingen nemen op basis van uw budget.

Goedkope Breitling Superocean Heritage replica horloges voor heren

Breitling replica is een leverancier van alles wat met macho en testosteron te maken heeft, en het lijkt een vreemde plek om een horloge te vinden dat overal kan worden gedragen, behalve in de cockpit van een straaljager. Het lijkt misschien nog vreemder om de Superocean serie te kiezen in plaats van de Premier Collection.

Toegegeven, het merk stond eerst bekend om het aanbieden van baanbrekende functies aan professionele vliegeniers, zoals de Breitling Navitimer, voordat het zijn aandacht richtte op het duiken. De originele SuperOcean collectie debuteerde eigenlijk in 1957, hetzelfde jaar als Omega's 'Masters'-trilogie. Dit is een serie die de eerste chronograaf introduceerde met een omgekeerde panda-wijzerplaat en een unieke indicator om zes uur om aan te geven of de ongebruikelijke minutenteller met één wijzer loopt.

In 2023, op de 60e verjaardag van de eerste verschijning van de SuperOcean, werd de Heritage II-serie gelanceerd, een eerbetoon aan zijn voorouders en tegelijkertijd een aantal fascinerende nieuwe technologie geïntroduceerd. De collectie replica horloges van Breitling omvat nu verschillende kastmaten, een mix van eenvoudige modellen met drie wijzers en chronografen, verkrijgbaar in volledig staal, rood goud of zowel staal als rood goud. De wijzerplaten zijn er in blauw, zwart, wit of groen, en sommige panda-wijzerplaten zijn op stopwatches geplaatst die het verleden eren.

Van het brede assortiment zijn roestvrijstalen tijd- en datummodellen met hun 'Volcano Black' - wijzerplaten waarschijnlijk de korte versie die het beste bij ons past, hoewel er een heleboel opties zijn, waaronder varianten met blauwe wijzerplaat en zelfs chronograafmodellen. De armbanden van mesh zijn bijzonder veelzijdig, gaan lang genoeg mee voor een dag aan t-shirts en spijkerbroeken, maar poetsen ook goed voor een ingewikkelde avond.

De wijzerplaat is ongetwijfeld een van de duidelijkste aspecten van replica Breitling horloges, en het handheld-apparaat is rechtstreeks geleend van de oprichter van Breitling - alle zwaarden en pijlen. Bovendien voegen het periodecorrecte merklogo en het cursieve 'Superocean' - lettertype een heerlijke nostalgie toe. Er is echter veel mix van modern en traditioneel. De prachtige matzwarte bezel is nu gemaakt van keramiek in plaats van metaal zoals het eerste Superocean horloge.

Binnenin is het in-house kaliber B20 uurwerk een Breitling MT5612 afkomstig uit de namaak Rolex Tudor's Black Bay en Pelagos series. In een wederzijdse beweging herontworpen Tudor Breitling's eigen B01-kaliber voor hun Black Bay chronograaf in een "uurwerkuitwisselingsprogramma" dat tussen de twee bedrijven is ontwikkeld. De B20 is een veelgeprezen en robuuste machine, met een snelheid van 28.800 vph en een gangreserve van maximaal 70 uur, een grote verbetering ten opzichte van de ingekochte Zwitserse ETA-uurwerken van de vorige Breitling replica horloges in Nederland.

Al met al, hoewel het misschien niet de meest voor de hand liggende eerste aanloophaven is bij het zoeken naar een veelzijdige tijdwaarnemer voor zaken en plezier, slaagt de high-end exacte kopie Breitling SuperOcean Heritage II erin om alle bases te dekken. Stijlvol en ingetogen, nooit over of underdressed.

Zwitserse horloges: klasse AAA+ 1:1 Oris Divers vijfenzestig

Als het om Zwitserse luxe horloges gaat, is Oris het instapmodel. De eerbiedwaardige horlogemaker is al meer dan een eeuw een vaste klant in de branche en hun naam is Worldtimer, waarmee dragers hun lokale tijd kunnen aanpassen in 'sprongen' van een uur. Hun catalogus bevat alle gangbare horlogetypes, zoals de robuuste duikershorloges, dual-time pilotenhorloges en klassieke dress watches. Met nieuwe vintage horloges die de industrie stormenderhand veroveren, kun je niet fout gaan met een perfect vintage replica Oris Divers Sixty-Five.

Het volgt het ontwerpcohort van de succesvolle nep-Oris-duikhorloges die in de jaren zestig zijn geproduceerd, heeft vergelijkbare uurmarkeringen en heeft zelfs een vintage-geïnspireerde schakelarmband met studs en Super-LumiNova in faux patina. Dit is een aantrekkelijk horloge dat er ongetwijfeld goed uitziet, waar je ook bent gedurende de dag. Toch is het een duikhorloge met alle standaard onderwatervoorzieningen, zoals waterbestendigheid tot 100 meter, een unidirectionele ring met een duikschaal van 60 minuten erop en een groot lichtgevend uur dat gemakkelijk af te lezen is in de donkere markering.

Lees hieronder het verhaal over de Luxe Horloges!

Verhaal over valse horloges

Sinds de Oris-fabrikant van replica horloges een paar jaar geleden op de markt kwam, heeft hij talloze iteraties van de Divers Sixty-Five uitgebracht, waaronder brons of roestvrij staal, enkele unieke wijzerplaatkleuren, meerdere opties voor kastafmetingen en uw keuze uit leer, textiel of metaal armbanden. De huidige collectie bevat zelfs een Divers Sixty-Five met een chronograaf uurwerk.

Misschien wil je ook weten hoe je een nep Breitling of Oris kunt herkennen. We zullen je leren hoe je dat moet doen.

Goedkope Nagemaakte Horloges te Koop

.